17/09/2018 17/09/2018 Την Παρασκευή 1ης /14ης Σεπτεμβρίου 2018, εορτή της αρχής Ινδίκτου, ξεκίνησε η λειτουργία της Ιερατικής Πατριαρχικής Σχολής της Αγίας Σιών. Τον αγιασμό τέλεσε η Α.Θ.Μ. Πατριάχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Γέροντα Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, παρουσία της Σχολικής Εφορείας, του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου, του Δραγουμανεύοντος και Σχολάρχου Αρχιμανδρίτου π....
17 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:10

Εναρξη σχολικού έτους στην Σχολή της Αγίας Σιων

Διαδώστε:
Εναρξη σχολικού έτους στην Σχολή της Αγίας Σιων

Την Παρασκευή 1ης /14ης Σεπτεμβρίου 2018, εορτή της αρχής Ινδίκτου, ξεκίνησε η λειτουργία της Ιερατικής Πατριαρχικής Σχολής της Αγίας Σιών.

Τον αγιασμό τέλεσε η Α.Θ.Μ. Πατριάχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Γέροντα Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, παρουσία της Σχολικής Εφορείας, του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου, του Δραγουμανεύοντος και Σχολάρχου Αρχιμανδρίτου π. Ματθαίου, του Γενικού Προξένου της Ελλάδος εις τά Ιεροσόλυμα κ. Χρήστου Σοφιανοπούλου, του πνευματικού της Σχολής Αρχιμανδρίτου π. Κωνσταντίνου ηγουμένου της Ιεράς Μονής Χοζεβά, των καθηγητών και των μαθητών, παλαιών και νέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων