06/01/2019 06/01/2019 Για άλλη μια φορά Παλαιστίνιοι προκάλεσαν επεισόδια στην αποστολή του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Βηθλεέμ. Όπως πέρσι έτσι και φέτος ομάδα νεαρών Αράβων φώναζαν συνθήματα εναντίον του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Δεκάδες συγκεντρωμένοι Παλαιστίνιοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες καθώς ο πατριάρχης κ. Θεόφιλος ετοιμαζόταν να εισέλθει, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο Ναό της Γεννήσεως. Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την...
06 Ιανουαρίου, 2019 - 19:35

Επεισόδια κατά της αποστολής του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Βηθλεέμ

Διαδώστε:
Επεισόδια κατά της αποστολής του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Βηθλεέμ

Για άλλη μια φορά Παλαιστίνιοι προκάλεσαν επεισόδια στην αποστολή του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Βηθλεέμ. Όπως πέρσι έτσι και φέτος ομάδα νεαρών Αράβων φώναζαν συνθήματα εναντίον του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Δεκάδες συγκεντρωμένοι Παλαιστίνιοι προχώρησαν σε αποδοκιμασίες καθώς ο πατριάρχης κ. Θεόφιλος ετοιμαζόταν να εισέλθει, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο Ναό της Γεννήσεως. Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την παραίτηση του Θεόφιλου κατηγορώντας τον ότι πούλησε εκκλησιαστική γη στους Ισραηλινούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων