28/11/2018 28/11/2018 Στο ιερό κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου μας είχε ξεναγήσει η επικεφαλής της ομάδας του ΕΜΠ κυρία Τόνια Μοροπούλου την περίοδο της αναστήλωσης και των εργασιών. Βρεθήκαμε με την επιστημονική ομάδα στον Πανάγιο Τάφο και ζήσαμε τις συγκλονιστικές στιγμές ενός θαύματος. Η Τόνια Μοροπούλου, επικεφαλής των εργασιών μας ξενάγησε σε όλο το τότε εργοτάξιο. Δείτε την...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2018 - 16:13

Μπείτε μέσα στον Πανάγιο Τάφο (βίντεο)

Διαδώστε:
Μπείτε μέσα στον Πανάγιο Τάφο (βίντεο)
Στο ιερό κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου μας είχε ξεναγήσει η επικεφαλής της ομάδας του ΕΜΠ κυρία Τόνια Μοροπούλου την περίοδο της αναστήλωσης και των εργασιών.
Βρεθήκαμε με την επιστημονική ομάδα στον Πανάγιο Τάφο και ζήσαμε τις συγκλονιστικές στιγμές ενός θαύματος. Η Τόνια Μοροπούλου, επικεφαλής των εργασιών μας ξενάγησε σε όλο το τότε εργοτάξιο.
Δείτε την περιήγηση μέσα στο κουβούκλιο και μάθετε για τις χειρουργικές επεμβάσεις που έγιναν στον τάφο όπου φιλοξένησε το σώμα του Ιησού Χριστού.
Ο Τάφος χρονολογήθηκε και επιβεβαιώθηκε  πλέον και επιστημονικά ότι αυτός είναι ο Τάφος του Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων