08/11/2018 08/11/2018   Εσπερινός και θεία λειτουργία ετελέσθη στο παρεκκλήσιο των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, που πρόσκειται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου και τον Ναό της Αναστάσεως, την Τρίτην, 24ην Οκτωβρίου / 6ην Νοεμβρίου, την επομένη της μνήμης του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Ιεράρχου των Ιεροσολύμων. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, η λειτουργία...
08 Νοεμβρίου, 2018 - 11:45

Λειτουργία στο παρεκκλήσιο των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων

Διαδώστε:
Λειτουργία στο παρεκκλήσιο των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων

 

Εσπερινός και θεία λειτουργία ετελέσθη στο παρεκκλήσιο των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, που πρόσκειται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου και τον Ναό της Αναστάσεως, την Τρίτην, 24ην Οκτωβρίου / 6ην Νοεμβρίου, την επομένη της μνήμης του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Ιεράρχου των Ιεροσολύμων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, η λειτουργία και ο εσπερινός ετελέσθησαν, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Πέλλης κ. Φιλουμένου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία οι Ιερείς και οι Επίτροποι του Αγίου Ιακώβου προσέφερον στην αρχιερατική συνοδεία και το εκκλησίασμα το κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων