30/04/2019 30/04/2019 Η ομάδα της εκπομπής “24 ΩΡΕΣ” του διαύλου ALPHA Κύπρου εισέρχεται στα άδυτα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, όπου συναντά τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’. Αναφέρεται στον καθημερινό αγώνα του Πατριαρχείου, τοποθετείται γύρω από φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και παράλληλα στέλνει σημαντικά μηνύματα στον απανταχού Ελληνισμό. Μαζί με τον Αρχιγραμματέα-Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης, κ.κ. Αρίσταρχο, ανοίγει ιστορικά χειρόγραφα...
30 Απριλίου, 2019 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 19:25

24 ΩΡΕΣ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
24 ΩΡΕΣ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Η ομάδα της εκπομπής “24 ΩΡΕΣ” του διαύλου ALPHA Κύπρου εισέρχεται στα άδυτα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, όπου συναντά τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Αναφέρεται στον καθημερινό αγώνα του Πατριαρχείου, τοποθετείται γύρω από φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και παράλληλα στέλνει σημαντικά μηνύματα στον απανταχού Ελληνισμό.

Μαζί με τον Αρχιγραμματέα-Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης, κ.κ. Αρίσταρχο, ανοίγει ιστορικά χειρόγραφα που φυλάσσονται εδώ και αιώνες.

Οι Αγιοταφίτες από Κύπρο και Ελλάδα, ξεναγούν την εκπομπή σε όλα τα μέρη του Πατριαρχείου και μιλούν για τον βίο τους, το μήνυμα του Μαρτυρίου, το Άγιο Φως και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Παρακολουθήστε:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων