30/05/2020 30/05/2020 Αφού παρέμειναν κλειστές για περίπου δύο μήνες λόγω της πανδημίας, οι θύρες των ναών στην Ιορδανία θα ανοίξουν πάλι για τους πιστούς από την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας, όπως δήλωσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τους Υπουργούς Υγείας και Τύπου, την Πέμπτη...
30 Μαΐου, 2020 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2020 - 16:16

Ανοίγουν πάλι υπό όρους για τους πιστούς οι ναοί στην Ιορδανία

Διαδώστε:
Ανοίγουν πάλι υπό όρους για τους πιστούς οι ναοί στην Ιορδανία

Αφού παρέμειναν κλειστές για περίπου δύο μήνες λόγω της πανδημίας, οι θύρες των ναών στην Ιορδανία θα ανοίξουν πάλι για τους πιστούς από την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας, όπως δήλωσε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τους Υπουργούς Υγείας και Τύπου, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Το άνοιγμα των ναών συμπεριλαμβάνεται στο γενικότερο πλαίσιο του ανοίγματος των χώρων λατρείας στην χώρα και πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής κυβερνητικής ανακοίνωσης.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς να μην εκκλησιάζονται και να παρακολουθούν προσευχόμενοι τις ακολουθίες κατ’ οίκον.

 

Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων