12/05/2019 12/05/2019 Ομάδα περίπου 50 Ανωτάτων Ελλήνων Στρατιωτικών δέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος χθες το πρωί. Οι προσκυνητές συνοδεύονταν από τον στρατιωτικό Ιερέα π. Γεώργιο Αποστολακίδη. Εξ’ ονόματος των προσκυνητών ο τέως Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Χηνοφώτης εξέφρασε την συγκίνηση του για την προσκυνηματική εμπειρία και ευχαρίστησε για την υποδοχή τον Μακαριώτατο....
12 Μαΐου, 2019 - 10:12

Ανώτατοι Αξιωματικοί επισκέφθηκαν τον Πατρ. Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ανώτατοι Αξιωματικοί επισκέφθηκαν τον Πατρ. Ιεροσολύμων

Ομάδα περίπου 50 Ανωτάτων Ελλήνων Στρατιωτικών δέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος χθες το πρωί. Οι προσκυνητές συνοδεύονταν από τον στρατιωτικό Ιερέα π. Γεώργιο Αποστολακίδη. Εξ’ ονόματος των προσκυνητών ο τέως Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Χηνοφώτης εξέφρασε την συγκίνηση του για την προσκυνηματική εμπειρία και ευχαρίστησε για την υποδοχή τον Μακαριώτατο. Απαντώντας ο Πατριάχρης κ. Θεόφιλος υπογράμμισε την σημασία της αγιότητας της Ιερουσαλήμ λόγω του εμποτισμού, όπως τόνισε, δια του αίματος του δικαίου και σταυρωθέντος Κυρίου Ιησού Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων