06/08/2022 07/08/2022 Εικοσαμελής αντιπροσωπεία των Ελληνορθοδόξων Προσκόπων της περιοχής της Ιόππης και όλου του Ισραήλ επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το πρωί του Σαββάτου 6 Αυγούστου 2022. Η αντιπροσωπεία υπό τον Αρχηγό κ. Δαυΐδ Μανσούρ έγινε δεκτή από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’ παρουσία Αγιοταφιτών Πατέρων. Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τις γυμναστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες των...
06 Αυγούστου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 3:02

Αντιπροσωπεία Ελληνορθοδόξων Προσκόπων στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία Ελληνορθοδόξων Προσκόπων στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Εικοσαμελής αντιπροσωπεία των Ελληνορθοδόξων Προσκόπων της περιοχής της Ιόππης και όλου του Ισραήλ επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το πρωί του Σαββάτου 6 Αυγούστου 2022.

Η αντιπροσωπεία υπό τον Αρχηγό κ. Δαυΐδ Μανσούρ έγινε δεκτή από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’ παρουσία Αγιοταφιτών Πατέρων.

Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τις γυμναστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες των Προσκόπων και υπογράμμισε την σημασία του δεσμού που τους συνδέει με το Πατριαρχείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων