03/08/2023 03/08/2023 Τις ευχές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη μετέφεραν μέλη της διοίκησης της ομάδας στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο.  Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, 3 Αυγούστου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Οι Άγγελος Αναστασιάδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον...
03 Αυγούστου, 2023 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 14:45

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΠΑΟΚ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Τις ευχές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη μετέφεραν μέλη της διοίκησης της ομάδας στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, 3 Αυγούστου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Οι Άγγελος Αναστασιάδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο Γ’, να του μεταφέρουν τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη, να συζητήσουν μαζί του για αρκετή ώρα και να ανταλλάξουν αναμνηστικά δώρα.

Δείτε επίσης:

Στον Πανάγιο Τάφο αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων