11/06/2021 11/06/2021 Το απόγευμα της Πέμπτης της Αναλήψεως, 28ης Μαΐου/10ης Ιουνίου 2021, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας, συνεχίζοντας το απ’ αρχής εκδηλούμενο ενδιαφέρον του υπέρ της Πατριαρχικής Σχολής της Αγίας Σιών, διοργάνωσε στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο δεξίωση προς τιμήν των αποφοίτων της Σχολής Σιών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι υπόλοιποι ιεροσπουδαστές, ο...
11 Ιουνίου, 2021 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 22:01

Απόφοιτοι και σπουδαστές της Σχολής Σιών στο Ελληνικό Προξενείο

Διαδώστε:
Απόφοιτοι και σπουδαστές της Σχολής Σιών στο Ελληνικό Προξενείο

Το απόγευμα της Πέμπτης της Αναλήψεως, 28ης Μαΐου/10ης Ιουνίου 2021, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελος Βλιώρας, συνεχίζοντας το απ’ αρχής εκδηλούμενο ενδιαφέρον του υπέρ της Πατριαρχικής Σχολής της Αγίας Σιών, διοργάνωσε στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο δεξίωση προς τιμήν των αποφοίτων της Σχολής Σιών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι υπόλοιποι ιεροσπουδαστές, ο Σχολάρχης Αρχιμανδρίτης π. Ματθαίος, καθηγητές αυτών, η σύζυγος και ο υιός του Γενικού Προξένου, η Πρόξενος κ. Χριστίνα Ζαχαριουδάκη και προσωπικό του Προξενείου, ήταν δε προσκεκλημένοι και η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρος, ο Γέρων Αρχιγραμματεύς Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος και ο Αρχιδιάκονος π. Μάρκος.

Οι Ιεροσπουδαστές έψαλαν το Απολυτίκιον της εορτής της Αναλήψεως «Ανελήφθης εν δόξη…».

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων