24/05/2022 24/05/2022 Στην τελετή απονομής των τίτλων των αποφοίτων της Σχολής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων «Άγιος Γεώργιος» στη Ραμάλλα συμμετείχε ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος. Η τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών ξενοδοχείου της πόλης ξεκίνησε με απαγγελία του Εθνικού Παλαιστινιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδος, ύμνου αφιερωμένου στην προσφάτως δολοφονηθείσα Παλαιστίνια Shireen Αbu Akleh, του καλωσορίσματος...
24 Μαΐου, 2022 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 8:59

Απονομή τίτλων στη Σχολή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Ραμάλλα

Διαδώστε:
Απονομή τίτλων στη Σχολή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Ραμάλλα

Στην τελετή απονομής των τίτλων των αποφοίτων της Σχολής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων «Άγιος Γεώργιος» στη Ραμάλλα συμμετείχε ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος.

Η τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών ξενοδοχείου της πόλης ξεκίνησε με απαγγελία του Εθνικού Παλαιστινιακού Ύμνου, του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδος, ύμνου αφιερωμένου στην προσφάτως δολοφονηθείσα Παλαιστίνια Shireen Αbu Akleh, του καλωσορίσματος του Μακαριωτάτου, της αναγνωσθείσης Περικοπής εκ του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου «υμείς εστέ το φως του κόσμου» και περικοπής από την προς Κορινθίους Α΄ Επιστολή του Αποστόλου Παύλου, της αναγνώσεως εκ του Κορανίου, του ύμνου της Σχολής, της παραδόσεως της σκυτάλης παρά των αποφοίτων του Σχολικού Έτους 2021 – 2022 στου τελειοφοίτους του 2022 – 2023.

Ακολούθως μίλησε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Τζελάλ Μουχάισον, υπογραμμίζοντας το σημαντικό εκπαιδευτικό έργον της Σχολής, το οποίο αποδεικνύεται εκ του αριθμού των εισαγομένων αποφοίτων της Σχολής στις Πανεπιστημιακές Σχολές και την ηθική και υλική συμπαράσταση του Πατριαρχείου στο έργο αυτό.

Ακολούθησε τιμητική μνεία μαθητών αριστευσάντων με βαθμόν 98,50 /100, η προσφώνηση των μαθητών και μαθητριών στην Αραβική και στην Αγγλική γλώσσα και Παλαιστινιακά άσματα και παραδοσιακοί Παλαιστινιακοί χοροί και εψάλη ο ύμνος των Παλαιστινίων μαρτύρων από την απόφοιτο της Σχολής του 2016 Ταμάρα Αμπού Λέιλε.

Την τελετή έκλεισε με την ομιλία του ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος διά στόματος του π. Αΐσα Μούσλεχ, τονίζοντας ότι το έτος αυτό, το 18ον της Σχολής είναι αφιερωμένο στην ηρωΐδα Shireen Αbu Akleh.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων