16/10/2021 16/10/2021 Αποστολή της Ελληνικής Αεροπορίας, αποτελουμένη από 42 άτομα και συνοδευομένη από τον ΑΚΑΜ Σμήναρχο κ. Γεώργιο Πέτρου, τον ΒΑΚΑΜ Αντιπλοίαρχο κ. κ. Θεόδωρο Τσίρου και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελο Βλιώρα, ευρισκομένη στο Ισραήλ στην αεροπορική άσκηση “ Blue Flag”, επισκέφθηκε το Πατριαρχείο το μεσημέρι της Παρασκευής, 2ας /15ης Οκτωβρίου 2021....
16 Οκτωβρίου, 2021 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 9:52

Αποστολή της Ελληνικής Αεροπορίας στον Πατριάρχη

Διαδώστε:
Αποστολή της Ελληνικής Αεροπορίας στον Πατριάρχη

Αποστολή της Ελληνικής Αεροπορίας, αποτελουμένη από 42 άτομα και συνοδευομένη από τον ΑΚΑΜ Σμήναρχο κ. Γεώργιο Πέτρου, τον ΒΑΚΑΜ Αντιπλοίαρχο κ. κ. Θεόδωρο Τσίρου και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελο Βλιώρα, ευρισκομένη στο Ισραήλ στην αεροπορική άσκηση “ Blue Flag”, επισκέφθηκε το Πατριαρχείο το μεσημέρι της Παρασκευής, 2ας /15ης Οκτωβρίου 2021.

Την ομάδα αυτή δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, ο οποίος μίλησε σε αυτούς για την αποστολή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τους ευλόγησε και ευχήθηκε την επιτυχία της αποστολής τους για την προστασία της πατρίδας μας.

Αφού έλαβαν την ευλογία του Μακαριωτάτου τα μέλη της Αποστολής επισκέφθηκαν για προσκύνηση τον Ναό της Αναστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων