16/02/2020 16/02/2020 Τον διακεκριμένο Καθηγητή Αρχαιολογίας των Πανεπιστημίων Χάιφα και Ιεροσολύμων, Dr. Joseph Patrick, υποδέχτηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ο κ. Patrick, έχει ασχοληθεί σε βάθος με τη μελέτη της ζωής του οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, ενώ έχει εκδώσει και βιβλίο για τον όσιο.   “Tην της Παρασκευής, 1ης /14ης Φεβρουαρίου 2020, ο καθηγητής του...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 20:55

Διακεκριμένος Καθηγητής Αρχαιολογίας στον Πατρ. Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Διακεκριμένος Καθηγητής Αρχαιολογίας στον Πατρ. Ιεροσολύμων

Τον διακεκριμένο Καθηγητή Αρχαιολογίας των Πανεπιστημίων Χάιφα και Ιεροσολύμων, Dr. Joseph Patrick, υποδέχτηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ο κ. Patrick, έχει ασχοληθεί σε βάθος με τη μελέτη της ζωής του οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, ενώ έχει εκδώσει και βιβλίο για τον όσιο.  

“Tην της Παρασκευής, 1ης /14ης Φεβρουαρίου 2020, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Χάιφας και Ιεροσολύμων εις την Αρχαιολογίαν Dr. Joseph Patrick, ασχοληθείς εις βάθος με την μελέτην της ζωής του οσίου Πατρός ημών Σάββα του ηγιασμένου και συγγραφεύς του βιβλίου: “Sabas the Leader of the Palestine Monasticism”, εκδοθέντος υπό των εκδόσεων Dumbarton Oaks, επέδωσεν ει τον Μακαριώτατον Πατέρα ημών και Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον το βιβλίον, το οποίον εξεδόθη προς τιμήν αυτού υπό τον τίτλον: “BETWEEN SEA AND DESSERTS: ON KINGS, NOMADS, CITIES AND MONKS” υπό των Orit Peleg-Barkat, Jakob Ashkenazi, Uzi Leibner, Mordehai Aviam των Rina Talgam. Ο Μακαριώτατος ηυχαρίστησε τον κ. Patrick διά την επιμεμελημένην επιστημονικήν εργασίαν αυτού διά τον βίον και την πολιτείαν του αγίου Σάββα και ηυχήθη αυτώ καλήν δύναμιν εις τας ερεύνας αυτού”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Αρχιγραμματείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων