17/09/2020 17/09/2020 Την Πέμπτην, 4ην/17ην Σεπτεμβρίου 2020, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, συνελθούσα σε κανονική Συνεδρίαση υπό την Προεδρίαν της Α.Θ.Μ. Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, επιμελήθηκε διαφόρων θεμάτων του Πατριαρχείου και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις: Διώρισε τον Γέροντα Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπον Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρον μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Διώρισε...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 22:26

Σημαντικοί διορισμοί και αποφάσεις απο τα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Σημαντικοί διορισμοί και αποφάσεις απο τα Ιεροσόλυμα

Την Πέμπτην, 4ην/17ην Σεπτεμβρίου 2020, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, συνελθούσα σε κανονική Συνεδρίαση υπό την Προεδρίαν της Α.Θ.Μ. Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, επιμελήθηκε διαφόρων θεμάτων του Πατριαρχείου και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις:

Διώρισε τον Γέροντα Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπον Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρον μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

Διώρισε τον Αρχιμανδρίτην Ραφαήλ Έξαρχον του Παναγίου Τάφου εν Ελλάδι και μέλος της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

Μετέθεσε τον Αρχιμανδρίτην Δαμιανόν εκ της εν Ελλάδι Εξαρχίας εις το εν Ιερουσαλήμ Αγιοταφιτικόν Κέντρον.

Απένειμεν εις τον άχρι τούδε Δραγουμανεύοντα Αρχιμανδρίτην Ματθαίον τον τίτλον του Γέροντος Δραγουμάνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων