28/10/2020 28/10/2020 Με την τέλεση Δοξολογίας στον Πανίερο ναό της Αναστάσεως τίμησαν την ογδοηκοστή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.  Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος με συγχοροστατούντων Αγιοταφιτών Αρχιερέων και πατέρων, ενώ παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα. Ακολούθως στην αίθουσα του θρόνου ο Μακαριώτατος προσφώνησε τους...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 14:50

Δοξολογία για την επέτειο του ΟΧΙ στο ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Δοξολογία για την επέτειο του ΟΧΙ στο ναό της Αναστάσεως

Με την τέλεση Δοξολογίας στον Πανίερο ναό της Αναστάσεως τίμησαν την ογδοηκοστή Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. 

Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος με συγχοροστατούντων Αγιοταφιτών Αρχιερέων και πατέρων, ενώ παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα.

Ακολούθως στην αίθουσα του θρόνου ο Μακαριώτατος προσφώνησε τους παρισταμένους και εν συνεχεία ακολούθησε μικρή γιορτή με τους μαθητές της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών να ερμηνεύουν επίκαιρα τραγούδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων