01/09/2022 01/09/2022 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια νέου σχολείου στο Καράκ της Ιορδανίας, το οποίο λειτουργεί με μέριμνα και φροντίδα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας.  Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Υπουργός Πολιτισμού της Ιορδανίας, Haifa Al-Najjar. “Σήμερα, το όνειρο για την ίδρυση...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 11:34

Εγκαίνια σχολείου του Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στο Καράκ της Ιορδανίας

Διαδώστε:
Εγκαίνια σχολείου του Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στο Καράκ της Ιορδανίας

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια νέου σχολείου στο Καράκ της Ιορδανίας, το οποίο λειτουργεί με μέριμνα και φροντίδα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας. 

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Υπουργός Πολιτισμού της Ιορδανίας, Haifa Al-Najjar.

“Σήμερα, το όνειρο για την ίδρυση ενός πρότυπου σχολείου στο οποίο θα ενσαρκώνουμε την αρετή παράλληλα με την εκπαίδευση και την επιστήμη”, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστοφόρος τονίζοντας ιδιαίτερα το ρόλο της Εκκλησίας και του Πατριαρχείου στη στήριξη της παιδείας στην Ιορδανία.

Στα αξιοσημείωτα της λειτουργίας του νέου σχολείου συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση 50% για τους μαθητές που εγγράφηκαν φέτος. Η απόφαση αυτή ελήφθη  σε συνεργασία με την εκκλησία υπό το φως των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων