08/04/2019 08/04/2019   Κατανυκτικές ήταν οι στιγμές στην πόλη της Ναζαρέτ. Πιο συγκεκριμένα η Κυριακή Δ΄ των Νηστειών (7.4.2019) συνέπεσε φέτος με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά το ιουλιανό ημερολόγιο. Η εορτή αυτή τιμήθηκε δεόντως και καθηκόντως στην πόλη Ναζαρέτ, όπου η τεπεινή κόρη της κώμης αυτής δέχθηκε το μήνυμα του Ουρανού για την ενανθρώπιση δι’...
08 Απριλίου, 2019 - 19:24

Εορτή Ευαγγελισμού και Δ΄ Κυριακή Νηστειών στη Ναζαρέτ

Διαδώστε:
Εορτή Ευαγγελισμού και Δ΄ Κυριακή Νηστειών στη Ναζαρέτ
  Κατανυκτικές ήταν οι στιγμές στην πόλη της Ναζαρέτ. Πιο συγκεκριμένα η Κυριακή Δ΄ των Νηστειών (7.4.2019) συνέπεσε φέτος με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά το ιουλιανό ημερολόγιο. Η εορτή αυτή τιμήθηκε δεόντως και καθηκόντως στην πόλη Ναζαρέτ, όπου η τεπεινή κόρη της κώμης αυτής δέχθηκε το μήνυμα του Ουρανού για την ενανθρώπιση δι’ Αυτής του Υιού και Λόγου του Θεού. Προς τούτο μετέβη εκεί και προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως ο Μακ. Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ΄.
Πηγή: www.nyxthimeron.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων