01/06/2024 01/06/2024 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε επισκέψεις στις 30-31 Μαΐου. Την Πέμπτην 17ην / 30ην Μαίου 2024 η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε, στις 30 Μαΐου, τον κ. Alexander Gormatguk, ειδήμονα του Foundation of Archangel Michael’s Institute στην Ρωσία, ο οποίος με την επιμέλεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ συνετήρησε εικόνας του...
01 Ιουνίου, 2024 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2024 - 13:56

Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων (ΦΩΤΟ)

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε επισκέψεις στις 30-31 Μαΐου.

Την Πέμπτην 17ην / 30ην Μαίου 2024 η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και

Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε, στις 30 Μαΐου, τον κ. Alexander Gormatguk, ειδήμονα του Foundation of Archangel Michael’s Institute στην Ρωσία, ο οποίος με την επιμέλεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ συνετήρησε εικόνας του Προσκυνήματος του Θεομητορικού Μνήματος στην Γεθσημανή.

Την επόμενη ημέρα ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Λύδρας κ. Επιφάνιο, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μαχαιρά της Κύπρου μετά δύο ιερέων αυτού και ενός λαϊκού. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λύδρας για την συμπαράσταση προς το Πατριαρχείο. Στη συνέχεια, υποδέχθηκε τον Αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο, ηγούμενο της Κοινότητος Χάιφας μετά των δύο Ιερέων του ποιμνίου. Ακόμη, συναντήθηκε με τον Ιερέα και τους Επιτρόπους της κώμης Ζντέιντε του Βορείου Ισραήλ.

Τέλος, υποδέχθηκε τον Αρχιμανδρίτη Παρθένιο, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Προφήτου Ελισσαίου εν Ιεριχοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων