07/03/2024 07/03/2024 Το πρωί της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου/ 6 Μαρτίου 2024, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε τον διακεκριμένο φιλόλογο καθηγητή της Αραβικής γλώσσας και Επίτροπο της Κοινότητος Κούφρ -Σμέα του βορείου Ισραήλ περιοχής Άκκρης – Πτολεμαίδος κ. Γιούσεφ Νάσσερ μετά του υιού αυτού νομικού κ. Κάις, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την ιστορική επίσκεψη στην,...
07 Μαρτίου, 2024 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 9:30

Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Διαδώστε:
Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Το πρωί της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου/ 6 Μαρτίου 2024, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε τον διακεκριμένο φιλόλογο καθηγητή της Αραβικής γλώσσας και Επίτροπο της Κοινότητος Κούφρ -Σμέα του βορείου Ισραήλ περιοχής Άκκρης – Πτολεμαίδος κ. Γιούσεφ Νάσσερ μετά του υιού αυτού νομικού κ. Κάις, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την ιστορική επίσκεψη στην, χάρις στις πολλές προσπάθειες αυτού, ανεγερθείσα νεόδμητη Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και την Πατριαρχική θεία Λειτουργία, η οποία έδωσε λύση στην επί χρόνια διένεξη στην Κοινότητα του Κούφρ Σμέα.

Την ίδια ημέρα ο Μακαιρώτατος δέχθηκε εκπροσώπους της νεολαίας της Αρμενικής Κοινότητος των Ιεροσολύμων οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμπαράσταση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στο δημιουργηθέν στους Αρμένιους πρόβλημα εκ της αδιαφανούς πολυετούς ενοικιάσεως γης στα όρια της Αρμενικής Κοινότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων