17/05/2023 17/05/2023 Με τον ιερέα και εκπροσώπους της πόλης Τουράν συναντήθηκε χθες, Τρίτη 16 Μαϊου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Τα μέλη της κοινότητας προσκάλεσαν τον Μακαριώτατο να παραστεί στη Θεία Λειτουργία καθώς και σε ποιμαντική επίσκεψη κατά την Κυριακή των Αγίων Πατέρων, 28 Μαΐου. Επίσης, ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας υποδέχθηκε τον Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο...
17 Μαΐου, 2023 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 12:42

Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Επίσκοπος Λήδρας Επιφάνιος

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Επίσκοπος Λήδρας Επιφάνιος

Με τον ιερέα και εκπροσώπους της πόλης Τουράν συναντήθηκε χθες, Τρίτη 16 Μαϊου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Τα μέλη της κοινότητας προσκάλεσαν τον Μακαριώτατο να παραστεί στη Θεία Λειτουργία καθώς και σε ποιμαντική επίσκεψη κατά την Κυριακή των Αγίων Πατέρων, 28 Μαΐου.

Επίσης, ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας υποδέχθηκε τον Επίσκοπο Λήδρας κ. Επιφάνιο από την Εκκλησία της Κύπρου, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μαχαιρά, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ενώ ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον ιερέα της Κοινότητος Κούφρ-Σμέα της περιοχής Άκκρης -Πτολεμαΐδος, π. Σπυρίδωνα, μετά του ανεγείραντος την νέα Εκκλησία της πόλης, Επίτροπο κ. Γιούσεφ Νάσσερ και των υιών αυτού και συζήτησε μαζί τους θέματα της Κοινότητας.

Τέλος, ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε προσκυνητές από την Ρουμανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων