03/09/2020 03/09/2020 Την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, επί τη αναλήψει των προξενικών αυτού καθηκόντων, ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Βλιώρας, συνοδευόμενος από την νέα αναπληρώτρια Πρόξενο κ. Χριστίνα Ζαχαριουδάκη.      Κατά την επίσκεψη αυτήν, ο κ. Βλιώρας εξέφρασε την πρόθεσή του προς τον Μακαριώτατατο να συνεχίσει την...
03 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2020 - 18:44

Επίσκεψη του νέου Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχην Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, επί τη αναλήψει των προξενικών αυτού καθηκόντων, ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Βλιώρας, συνοδευόμενος από την νέα αναπληρώτρια Πρόξενο κ. Χριστίνα Ζαχαριουδάκη. 

 

 

Κατά την επίσκεψη αυτήν, ο κ. Βλιώρας εξέφρασε την πρόθεσή του προς τον Μακαριώτατατο να συνεχίσει την κεχαραγμένη πορεία συνεργασίας του Ελληνικού Γενικού Προξενείου των Ιεροσολύμων με το Πατριαρχείο και ζήτησε την ευλογία του και καθοδήγηση με στόχο την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ίδια διάθεση προς αγαστή συνεργασία και ευχήθηκε στον κ. Βλιώρα επιτυχία «εις το αναλαμβανόμενον υπ’ αυτού υψηλόν εθνικόν ιπλωματικόν έργον».

Επί τη ευκαιρία,  ο Μακαριώτατος επέδωσεν στον κ. Βλιώρα και την κα. Ζαχαριουδάκη εικόνα της Θεοτόκου, το σύγγραμμα του μακαριστού Αγιοταφίτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, «Ιστορία της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων», και του μακαριστού Ιωάννου Τληλ «I am Jerusalem». Ο δε κ. Βλιώρας επέδωσε στον Μακαριώτατο «ωραιοτάτην βυζαντινήν εικόνα της Θεοτόκου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων