17/02/2023 17/02/2023 Τον Υπουργό της Κυβέρνησης της Ρωσίας και Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, κ. Sergey Cheremin υποδέχτηκε σήμερα  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Τον Ρώσο Υπουργό συνόδευαν ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ κ. Βικτώροβ, ο Προϊστάμενος της Ρωσικής Απoστολής στα Ιεροσόλυμα (MISSIA) Αρχιμανδρίτης π. Αλεξάνδρος...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 15:58

Επίσκεψη του Ρώσου Υπουργού Sergey Cheremin στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ρώσου Υπουργού Sergey Cheremin στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Τον Υπουργό της Κυβέρνησης της Ρωσίας και Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, κ. Sergey Cheremin υποδέχτηκε σήμερα  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Τον Ρώσο Υπουργό συνόδευαν ο Πρέσβης της Ρωσίας στο Τελ Αβίβ κ. Βικτώροβ, ο Προϊστάμενος της Ρωσικής Απoστολής στα Ιεροσόλυμα (MISSIA) Αρχιμανδρίτης π. Αλεξάνδρος και άλλοι διπλωματικοί και εκκλησιαστικοί παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση ο Μακαριώτατος επανέλαβε την έκκληση για την εν Χριστώ ενότητα και κοινωνία των αδελφών Ορθοδόξων Εκκλησιών μέσω του διαλόγου.

Ο Πρέσβης της Ρωσίας κ. Βικτώροβ από την πλευρά του αναφέρθηκε στη συνάντηση, την οποία πραγματοποίησε με τον κ. Tzachi Hanegbi, Ισραηλινό πολιτικό, πρώην μέλος της Κυβερνήσεως  και τη συζήτηση τους για το έργο του Μακαριωτάτου υπέρ της στηρίξεως της Χριστιανικής Κοινότητος και της διασφαλίσεως της περιουσίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και όλων των Χριστιανών στην Αγία Γη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων