29/06/2020 29/06/2020 Την Παρασκευήν, 13 /26 Ιουνίου 2020, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο επιθεώρησε τις εργασίες συντηρήσεως, οι οποίες πραγματοποιούνται από την  Εταιρείας ARTIS ,στο εικονοστάσιο και τις εικόνες του Ιερού παρεκκλησίου της Αγίας Πρωτομάρτυρος και Ισαποστόλου Θέκλης, με δαπάναις του Τυπικάρη του Ιερού μοναστηριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου...
29 Ιουνίου, 2020 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 22:26

Εργασίες συντήρησης στο εικονοστάσιο του Παρεκκλησίου της Αγίας Θέκλας

Διαδώστε:
Εργασίες συντήρησης στο εικονοστάσιο του Παρεκκλησίου της Αγίας Θέκλας

Την Παρασκευήν, 13 /26 Ιουνίου 2020, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο επιθεώρησε τις εργασίες συντηρήσεως, οι οποίες πραγματοποιούνται από την  Εταιρείας ARTIS ,στο εικονοστάσιο και τις εικόνες του Ιερού παρεκκλησίου της Αγίας Πρωτομάρτυρος και Ισαποστόλου Θέκλης, με δαπάναις του Τυπικάρη του Ιερού μοναστηριακού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πατριαρχείου, Αρχιμανδρίτου π. Αλεξίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων