10/09/2021 10/09/2021 Τις ευχές του τόσο για την εκλογή όσο και για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου απέστειλε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ο Μακαριώτατος, ο οποίος κατά την ενθρόνιση εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κατάρων κ. Μακάριο, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του: “Λάβαμε με ενθουσιασμό την Επιστολή Σας με την οποία...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 9:32

Ευχές από την Ιερουσαλήμ δέχθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Ευχές από την Ιερουσαλήμ δέχθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Τις ευχές του τόσο για την εκλογή όσο και για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιου απέστειλε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος κατά την ενθρόνιση εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κατάρων κ. Μακάριο, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του:

“Λάβαμε με ενθουσιασμό την Επιστολή Σας με την οποία πληροφορηθήκαμε τα καλά νέα για την άξια εκλογή Σας στον ένδοξο και ιστορικό Θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας…… Σας συγχαίρουμε από καρδιά και σας αποστέλλουμε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κατάρων κ. Μακάριο για να μας εκπροσωπήσει και να σας μεταφέρει τις ευχές από την Ιερουσαλήμ. Ευχόμαστε στον Σεβασμιώτατο ο Ύψιστος να τον ενθαρρύνει και να ευοδώσει το εκκλησιαστικό και ποιμαντικό του έργο για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, μακαριστού Αμφιλόχιου”. 

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων