01/04/2020 01/04/2020 Το εσπέρας της Τετάρτης, 19ης Μαρτίου/ 1ης Απριλίου 2020, Τετάρτης της Ε’ εβδομάδος των Νηστειών, εις το πλαίσιον της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου εψάλη ο Μέγας Κανών, ποίημα του αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, εις τον μοναστηριακόν Ναόν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Πατέρων...
01 Απριλίου, 2020 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 20:02

Η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Το εσπέρας της Τετάρτης, 19ης Μαρτίου/ 1ης Απριλίου 2020, Τετάρτης της Ε’ εβδομάδος των Νηστειών, εις το πλαίσιον της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου εψάλη ο Μέγας Κανών, ποίημα του αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, εις τον μοναστηριακόν Ναόν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Πατέρων και εις τον Πανίερον Ναόν της Αναστάσεως προεξάρχοντος του Γέροντος Σκευοφύλακος Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιεραπόλεως κ. Ισιδώρου.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων