01/06/2022 01/06/2022 Την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα τίμησαν σήμερα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Το πρωί εψάλη ο Όρθρος και τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Πατριάρχοη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και Αγιοταφιτών Πατέρων στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας η Αγιοταφιτική Αδελφότητα κατά το έθος κατήλθε και προσκύνησε...
01 Ιουνίου, 2022 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 14:53

Η Απόδοση του Πάσχα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Η Απόδοση του Πάσχα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα τίμησαν σήμερα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Το πρωί εψάλη ο Όρθρος και τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Πατριάρχοη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και Αγιοταφιτών Πατέρων στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας η Αγιοταφιτική Αδελφότητα κατά το έθος κατήλθε και προσκύνησε στον Πανάγιο Τάφο στον Πανίερο της Αναστάσεως, κατά την ώρα που στο Καθολικό τελούνταν Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου, συλλειτουργούντος του παρεπιδημούντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου της Εκκλησίας της Κύπρου, ψάλλοντος του Ιεροδιακόνου π. Συμεών και του κ. Βασιλείου Γκοτσοπούλου και προσευχομένων εν ευλαβεία και χαρά πιστών εντοπίων και προσκυνητών.

Μετά την θεία Λειτουργία η Αρχιερατική συνοδεία ανήλθε στα Πατριαρχεία και απέδωσε τα σέβη αυτής στον Μακαριώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων