22/11/2021 22/11/2021 Η υποδοχή και η εγκατάσταση του νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου Βηθλεέμ, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διοκαισαρείας κ. Βενεδίκτου, έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου 2οης Νοεμβρίου 2021 (ή 7 Νοεμβρίου με το παλαιό εορτολόγιο). Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου στο γεγονός αυτό ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και μετείχαν, επίσης, ο Σκευοφύλαξ της Βηθλεέμ Αρχιμανδρίτης...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 11:01

Η εγκατάσταση του νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου Βηθλεέμ

Διαδώστε:
Η εγκατάσταση του νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου Βηθλεέμ

Η υποδοχή και η εγκατάσταση του νέου Πατριαρχικού Επιτρόπου Βηθλεέμ, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διοκαισαρείας κ. Βενεδίκτου, έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου 2οης Νοεμβρίου 2021 (ή 7 Νοεμβρίου με το παλαιό εορτολόγιο).

Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου στο γεγονός αυτό ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος και μετείχαν, επίσης, ο Σκευοφύλαξ της Βηθλεέμ Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος, ο Γέρων Δραγουμάνος Αρχιμανδρίτης π. Ματθαίος, οι Αραβόφωνοι Πρεσβύτεροι του Προσκυνήματος, ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Επιτροπής επί Χριστιανικών θεμάτων κ. Ράμζη Χούρη, εκπρόσωποι των Φραγκισκανών και Αρμενίων, παράγοντες της Δημαρχίας, Νομαρχίας και Αστυνομίας και μέλη του ποιμνίου Βηθλεέμ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων