08/08/2022 08/08/2022 Τό Σάββατο 6 Αυγούστου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου, Μετόχι του Παναγίου Τάφου, για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, ιερουργήσαντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου στην Πόλη. Με τον Σεβασμιώτατο κ. Νεκτάριο συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ραϊλάκης-Βρανάς, Ιερ. Προϊστάμενος της γειτονικής Κοινότητος Βαφεοχωρίου, ο...
08 Αυγούστου, 2022 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 16:29

Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη

Τό Σάββατο 6 Αυγούστου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου, Μετόχι του Παναγίου Τάφου, για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, ιερουργήσαντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, Επιτρόπου του Παναγίου Τάφου στην Πόλη.

Με τον Σεβασμιώτατο κ. Νεκτάριο συλλειτούργησαν ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ραϊλάκης-Βρανάς, Ιερ. Προϊστάμενος της γειτονικής Κοινότητος Βαφεοχωρίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος, Ιερ. Προϊστάμενος Νεοχωρίου και διακόνησε ο Πατριαρχικός Διάκονος Ιερώνυμος Σωτηρέλης. Έψαλαν ο τακτικός Ιεροψάλτης της Κοινότητός κ. Νίκος Παπαγεωργίου και ο κ. Παναγιώτης Ρακτιβάν.

Πριν από την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Επίτροπος διάβασε την ευχή για την ευλόγηση των σταφυλιών, που μοιράστηκαν στους πιστούς, μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα και διένειμε το αντίδωρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων