07/05/2021 07/05/2021 Τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τίμησε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ιερούργησε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στην Εβραϊκή συνοικία της πόλεως. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κήρυξε το Θείο Λόγο και αναφέρθηκε στα βιογραφικά στοιχεία του Αγίου Γεωργίου ενώ ανέφερε ιστορικά στοιχεία και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι...
07 Μαΐου, 2021 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 9:34

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο τίμησε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ιερούργησε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στην Εβραϊκή συνοικία της πόλεως.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κήρυξε το Θείο Λόγο και αναφέρθηκε στα βιογραφικά στοιχεία του Αγίου Γεωργίου ενώ ανέφερε ιστορικά στοιχεία και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “ο Άγιος Γεώργιος αναδείκνυται Απόστολος και Κήρυξ της Σωτηριολογικής Αλήθειας”.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Μακαριωτάτου:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων