16/06/2020 16/06/2020 Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο είχε νωρίτερα η σύζυγος του πρωθυπουργού, κ. Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδευόμενη από τον γιο της. Η κ. Μητσοτάκη βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να...
16 Ιουνίου, 2020 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 18:39

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πατριαρχική Σχολή της Σιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πατριαρχική Σχολή της Σιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο είχε νωρίτερα η σύζυγος του πρωθυπουργού, κ. Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδευόμενη από τον γιο της. Η κ. Μητσοτάκη βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με το σύζυγό της, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τον Ναό της Αναστάσεως το απόγευμα, όπου θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων