07/01/2022 07/01/2022 Την Γέννηση του Χριστού τιμά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σήμερα στον τόπο όπου “εγεννήθη ο Χριστός’, τη Βηθλεέμ. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η βασιλική της Γεννήσεως, όπου χθες τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου. Νωρίτερα στους δρόμους της Βηθλεέμ παρέλασαν διάφορες ομάδες προσκόπων με αφορμή τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γέννησης...
07 Ιανουαρίου, 2022 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2022 - 13:12

Η παραμονή των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η παραμονή των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την Γέννηση του Χριστού τιμά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σήμερα στον τόπο όπου “εγεννήθη ο Χριστός’, τη Βηθλεέμ.

Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η βασιλική της Γεννήσεως, όπου χθες τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.

Νωρίτερα στους δρόμους της Βηθλεέμ παρέλασαν διάφορες ομάδες προσκόπων με αφορμή τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γέννησης του Χριστού.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος χοροστάτησε και κατά την τέλεση των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων στη βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων