01/10/2021 02/10/2021 Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Πατριαρχική Σχολή της Σιών προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Ομογενών αποφοίτους μαθητές της Σχολής Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Χρήστο Αγγελίδη μέσω σημερινής ανάρτησης (1/10) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες εισήχθησαν ως δεύτεροι κατά σειρά βαθμολογίας, ο ένας στη Νομική Θεσσαλονίκης και ο άλλος στο Βιολογικό...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 0:16

Η Πατριαρχική Σχολή Σιών συγχαίρει επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Διαδώστε:
Η Πατριαρχική Σχολή Σιών συγχαίρει επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Πατριαρχική Σχολή της Σιών προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Ομογενών αποφοίτους μαθητές της Σχολής Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Χρήστο Αγγελίδη μέσω σημερινής ανάρτησης (1/10) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες εισήχθησαν ως δεύτεροι κατά σειρά βαθμολογίας, ο ένας στη Νομική Θεσσαλονίκης και ο άλλος στο Βιολογικό Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.

 

 

Αναλυτικά, το συγχαρητήριο μήνυμα της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών αναφέρει:

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε εκ βάθους καρδίας τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Ομογενών αποφοίτους μαθητές της Σχολής μας Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Χρήστο Αγγελίδη, οι οποίοι έπειτα αγώνα απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους, εισαχθέντες ως δεύτεροι κατά σειρά βαθμολογίας, ο ένας στη Νομική Θεσσαλονίκης και ο άλλος στο Βιολογικό Θεσσαλονίκης, αντιστοίχως. Ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και στο Διδακτικό προσωπικό της Σχολής μας για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε οι απόφοιτοί μας να είναι σήμερα ακαδημαϊκοί πολίτες και να βρίσκονται ήδη στο δόλιχο της κατάκτησης των ονείρων τους. Εν κατακλείδι θα θέλαμε να ευχηθούμε και στους αποφοίτους της Σχολής μας, οι οποίοι φέτος θα προετοιμαστούν, ώστε τον Ιούνιο να δώσουν τις Πανελλήνιες εξετάσεις, πλούσια τη Χάρη του Παναγίου Τάφου, για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παρούσα απαιτητική χρονιά.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων