13/10/2022 13/10/2022 Η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ ήταν ένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στις 12 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα του θρόνου του Πατριαρχείου. Τον πρώην Πρέσβη της Μολδαβίας στο Κατάρ κ. Victor Țvircun υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με Αγιοταφίτες πατέρες. Με αφορμή παλαιότερη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί,...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 13:01

Η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ στη συνάντηση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων με Μολδαβό διπλωμάτη

Διαδώστε:
Η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ στη συνάντηση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων με Μολδαβό διπλωμάτη

Η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κατάρ ήταν ένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στις 12 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα του θρόνου του Πατριαρχείου.

Τον πρώην Πρέσβη της Μολδαβίας στο Κατάρ κ. Victor Țvircun υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με Αγιοταφίτες πατέρες.

Με αφορμή παλαιότερη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί, συζητήθηκαν  και θέματα που αφορούν στις σχέσεις του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με την Μολδαβία αλλά και την έναρξη της Επανάστασης του 1821 στη χώρα.

Για την προσφορά του κ. Țvircun στο έργον του Πατριαρχείου, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων τον τίμησε με το Παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων