15/01/2024 16/01/2024 Συγκλονίζει η μαρτυρία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής του Φρέατος του Ιακώβ, Γέροντα Ιουστίνου, στο Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) και στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, για τις επιθέσεις που δέχεται το μοναστήρι από το βράδυ της Κυριακής. Όπως ακούτε στην παρακάτω επικοινωνία του Γέροντα με τη δημοσιογράφο, την ώρα της συνομιλίας χτυπούν το μοναστήρι με πέτρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 1:53

Η στιγμή της επίθεσης στον Γέροντα Ιουστίνο

Διαδώστε:
Η στιγμή της επίθεσης στον Γέροντα Ιουστίνο

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής του Φρέατος του Ιακώβ, Γέροντα Ιουστίνου, στο Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) και στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, για τις επιθέσεις που δέχεται το μοναστήρι από το βράδυ της Κυριακής.

Όπως ακούτε στην παρακάτω επικοινωνία του Γέροντα με τη δημοσιογράφο, την ώρα της συνομιλίας χτυπούν το μοναστήρι με πέτρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντοκουμέντο από τις επιθέσεις με ρουκέτες στη Μονή στο Φρέαρ του Ιακώβ – Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Γέροντα Ιουστίνο (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων