28/04/2021 28/04/2021 Στον Μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ετελέσθη η θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων την Μεγάλη Τετάρτη, 15η/28η Απριλίου 2021, προεξάρχοντος εν χοροστασία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Πατέρων. Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων ετελέσθη επίσης και επί του Φρικτού Γολγοθά από τον Γέροντα Σκευοφύλακα Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρο...
28 Απριλίου, 2021 - 17:13

Η τελευταία προηγιασμένη στην Ιερουσαλήμ

Διαδώστε:
Η τελευταία προηγιασμένη στην Ιερουσαλήμ

Στον Μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ετελέσθη η θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων την Μεγάλη Τετάρτη, 15η/28η Απριλίου 2021, προεξάρχοντος εν χοροστασία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και συμπροσευχομένων των Αγιοταφιτών Πατέρων.

Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων ετελέσθη επίσης και επί του Φρικτού Γολγοθά από τον Γέροντα Σκευοφύλακα Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρο με τη συμμετοχή εντοπίων Ελληνορθοδόξων, Αραβοφώνων και Ρωσοφώνων πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων