24/10/2022 24/10/2022 Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Τόνια Μοροπούλου, η οποία είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τον Γέροντα Αρχιγραμματέα Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο και τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο. Αφορμή της επίσκεψης της κ. Μοροπούλου ήταν η διάλεξη που έδωσε στο...
24 Οκτωβρίου, 2022 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 9:25

Η Τόνια Μοροπούλου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Η Τόνια Μοροπούλου στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Τόνια Μοροπούλου, η οποία είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τον Γέροντα Αρχιγραμματέα Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχο και τον Πατριαρχικό Επίτροπο Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιο.

Αφορμή της επίσκεψης της κ. Μοροπούλου ήταν η διάλεξη που έδωσε στο πλαίσιο του Συνεδρίου “New Studies in the Archaeology of Jerusalem and its region” στην αίθουσα τελετών του Friends of Israel Museum, στο κέντρο της Νέας Πόλεως Ιεροσολύμων σχετικά με την αναστήλωση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αρχιγρμματεία σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποίησε η κ. Μοροπούλου τονίστηκε ο καθοριστικός ρόλος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων για την διαφύλαξη του Προσκυνηματικού Καθεστώτος και του Καθεστώτος της πόλεως των Ιεροσολύμων και της ειρήνης στην Αγία Γη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων