27/03/2021 27/03/2021 Το απόγευμα της Παρασκευής της Β’ Εβδομάδος των Νηστειών, 13ης /26ης Μαρτίου 2021, αμέσως μετά τον Εσπερινό για την Ονομαστική εορτή του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, τελέστηκε στον Πανίερο Ναόν της Αναστάσεως η  Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. Μόλις εψάλη το «Τη Υπερμάχω», άρχισε η ανάγνωση των στροφών των Χαιρετισμών ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος...
27 Μαρτίου, 2021 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2021 - 9:46

Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

Το απόγευμα της Παρασκευής της Β’ Εβδομάδος των Νηστειών, 13ης /26ης Μαρτίου 2021, αμέσως μετά τον Εσπερινό για την Ονομαστική εορτή του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, τελέστηκε στον Πανίερο Ναόν της Αναστάσεως η  Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Μόλις εψάλη το «Τη Υπερμάχω», άρχισε η ανάγνωση των στροφών των Χαιρετισμών ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κ. Θεοφάνης, χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, ψαλλόντων του Ιεροδιακόνου Συμεών δεξιά και του κ. Βασιλείου Γκοτσοπούλου αριστερά και μετεχόντων μοναχών και μελών της Ελληνικής Παροικίας Ιεροσολύμων, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος εις τα Ιεροσόλυμα κ. Ευαγγέλου Βλιώρα.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων