20/05/2021 20/05/2021 Ιερά Αγρυπνία μετά μνημοσύνου τελέσθηκε την Τρίτη το απόγευμα, «επιφωσκούσης της Τετάρτης, 6ης /19ης Μαΐου 2021 (ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων) στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου, υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των 400.000 χιλιάδων Ποντίων και Μικρασιατών, οι οποίοι εσφαγιάσθησαν υπό των Τούρκων. Η αγρυπνία τελέσθηκε με ευλογία και προτροπή του...
20 Μαΐου, 2021 - 12:47

Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ιερά Αγρυπνία μετά μνημοσύνου τελέσθηκε την Τρίτη το απόγευμα, «επιφωσκούσης της Τετάρτης, 6ης /19ης Μαΐου 2021 (ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων) στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου, υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των 400.000 χιλιάδων Ποντίων και Μικρασιατών, οι οποίοι εσφαγιάσθησαν υπό των Τούρκων.

Η αγρυπνία τελέσθηκε με ευλογία και προτροπή του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, από τους Σεβασμιώτατους Αρχιεπισκόπους Λύδδης κ. Δημήτριο και Μαδάβων κ. Αριστόβουλο.  

Οι δύο Αρχιερείς, οι οποίοι τέλεσαν τη θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το Ιερό Μνημόσυνο, κατάγονται από τον Πόντο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων