27/04/2022 29/04/2022 Αντιπροσωπείες των Χριστιανικών Εκκλησιών των Ιεροσολύμων επισκέφθηκαν την Τετάρτη της Διακαινησίμου 14/27 Απριλίου 2022 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα. Πρώτοι επισκέπτες ήταν οι Φραγκισκανοί μοναχοί, Kουστωδία της Αγίας Γης, υπό τον Ηγούμενο π. Φραγκίσκο Πατόν, τον οποίο προσφώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο όλες οι...
27 Απριλίου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 12:08

Αντιπροσωπείες Χριστιανικών Εκκλησιών στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπείες Χριστιανικών Εκκλησιών στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Αντιπροσωπείες των Χριστιανικών Εκκλησιών των Ιεροσολύμων επισκέφθηκαν την Τετάρτη της Διακαινησίμου 14/27 Απριλίου 2022 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα.

Πρώτοι επισκέπτες ήταν οι Φραγκισκανοί μοναχοί, Kουστωδία της Αγίας Γης, υπό τον Ηγούμενο π. Φραγκίσκο Πατόν, τον οποίο προσφώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Ακολούθως επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο όλες οι τοπικές Εκκλησίες, το Λατινικό Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα υπό τον Λατίνο Πατριάρχη κ. Pierre Battista Pizzaballa, η Κοπτική Εκκλησία, Συριανική, η Αιθιοπική, η Λουθηρανική και άλλοι.

Τον Λατίνο Πατριάρχη και τους λοιπούς Αρχηγούς των Εκκλησιών προσφώνησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ανταπέδωσε την επίσκεψη στους εορτάζοντες κατά την ιδία ημερομηνία το Πάσχα Κόπτες, Συριανούς, και Αιθίοπες μέσω του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Σεβαστείας κ. Θεοδοσίου.

Κατά την διάρκεια της Διακαινησίμου εβδομάδας επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα και οι Κοινότητες του Ελληνορθοδόξου Αραβοφώνου ποιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων