19/04/2022 19/04/2022 Η Ακολουθία του Α’ Νυμφίου, δηλαδή ο Όρθρος της Μεγάλης Δευτέρας, εψάλη στο Καθολικό του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων χοροστατούντος του  Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, με τη συμμετοχή ιερέων, μοναχών και προσκυνητών. Πριν το τέλος της Ακολουθίας ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να εορτάσουν την Αγίαν και Μεγάλη Εβδομάδα...
19 Απριλίου, 2022 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 9:50

Ιεροσολύμων: Να εορτάσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα με πνευματικό τρόπο

Διαδώστε:
Ιεροσολύμων: Να εορτάσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα με πνευματικό τρόπο

Η Ακολουθία του Α’ Νυμφίου, δηλαδή ο Όρθρος της Μεγάλης Δευτέρας, εψάλη στο Καθολικό του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων χοροστατούντος του  Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, με τη συμμετοχή ιερέων, μοναχών και προσκυνητών.

Πριν το τέλος της Ακολουθίας ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να εορτάσουν την Αγίαν και Μεγάλη Εβδομάδα πνευματικώ τω τρόπω στους ακριβείς τόπους του Πάθους και της Αναστάσεως του Κυρίου και Θεού ημών Ιησού Χριστού.

Χθες ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε στην έδρα του Πατριαρχείου προσκυνητές από τη Σερβία τους οποίους και καλωσόρισε ευχόμενος καλή Ανάσταση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως τελέστηκε η Ακολουθία του Ορθρου της Μεγάλης Τρίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων