28/05/2022 28/05/2022 Ομάδα αποτελούμενη από ογδόντα μέλη του Πολεμικού Ναυτικού με τη συνοδεία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελου Βλιώρα, και του Επιτίμου Προξένου της Ελλάδος στη Χάιφα κ. Κωνσταντίνου Ζηνοβίου, επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Την ομάδα υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά Αγιοταφιτών Πατέρων. Ο Μακαριώτατος μίλησε για το γεγονός ότι επισκέφθηκαν...
28 Μαΐου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 11:52

Ιεροσολύμων σε μέλη Πολεμικού Ναυτικού: Επισκεφθήκατε το αγιώτερο τμήμα της γης

Διαδώστε:
Ιεροσολύμων σε μέλη Πολεμικού Ναυτικού: Επισκεφθήκατε το αγιώτερο τμήμα της γης

Ομάδα αποτελούμενη από ογδόντα μέλη του Πολεμικού Ναυτικού με τη συνοδεία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελου Βλιώρα, και του Επιτίμου Προξένου της Ελλάδος στη Χάιφα κ. Κωνσταντίνου Ζηνοβίου, επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Την ομάδα υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά Αγιοταφιτών Πατέρων. Ο Μακαριώτατος μίλησε για το γεγονός ότι επισκέφθηκαν το αγιώτερο τμήμα της γης, επειδή “η γη αύτη εδέχθη το αίμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και εδέχθη Αυτόν εις τα σπλάγχνα αυτής εις τον Πανάγιον Τάφον, όστις απεδείχθη κενός και καινός, του Χριστού Αναστάντος εκ νεκρών. Η Ιερουσαλήμ είναι η πνευματική πρωτεύουσα όλου του κόσμου, λόγω των δύο γεγονότων τούτων, ήτοι του Σταυρού και της Αναστάσεως του Χριστού”.

Ο Μακαριώτατο ευχήθηκε στα μέλη της Ναυτικής Αποστολής να έχουν την ενέργεια του Δεσπότου Χριστού και την Χάριν του Αγίου Τάφου, διά να υπερασπισθούν με νέες δυνάμεις την πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων