22/01/2024 22/01/2024 Τη διαβεβαίωση του προς τον Προκαθήμενο της Αρμενικής Εκκλησίας στην Ιερουσαλήμ ότι το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο είναι σταθερός υποστηρικτής στην προστασία της κληρονομιάς του Αρμενικού Πατριαρχείου, εξέφρασε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.  Ο Μακαριώτατος με τη συνοδεία αντιπροσωπείας Αγιοταφιτών Πατέρων επισκέφθηκε το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, το Πατριαρχείο Αρμενίων στα Ιεροσόλυμα για την ανταλλαγή ευχών με αφορμή...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 10:34

Ιεροσολύμων Θεόφιλος: Να τερματιστεί ο πόλεμος και να ξεκινήσει ο διάλογος που θα οδηγήσει στην ειρήνη

Διαδώστε:
Ιεροσολύμων Θεόφιλος: Να τερματιστεί ο πόλεμος και να ξεκινήσει ο διάλογος που θα οδηγήσει στην ειρήνη

Τη διαβεβαίωση του προς τον Προκαθήμενο της Αρμενικής Εκκλησίας στην Ιερουσαλήμ ότι το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο είναι σταθερός υποστηρικτής στην προστασία της κληρονομιάς του Αρμενικού Πατριαρχείου, εξέφρασε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος

Ο Μακαριώτατος με τη συνοδεία αντιπροσωπείας Αγιοταφιτών Πατέρων επισκέφθηκε το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, το Πατριαρχείο Αρμενίων στα Ιεροσόλυμα για την ανταλλαγή ευχών με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Στον χαιρετισμό του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Νουρχάν, ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, επανέλαβε για ακόμη μια φορά την έκκληση του Πατριαρχείου για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, έτσι ώστε τα αθώα θύματα της παρούσας σύγκρουσης να λάβουν ουσιαστική βοήθεια.

“Ενθαρρύνουμε τις αρχές της περιοχής μας και του κόσμου να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τερματίσουν γρήγορα αυτή τη σύγκρουση, να αποτρέψουν οποιαδήποτε κλιμάκωση και να εμπλακούν σε μια διαδικασία διαλόγου που θα οδηγήσει σε διαρκή και ισχυρή ειρήνη και ασφάλεια για όλους τους λαούς μας” (Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο τον χαιρετισμό).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων