08/02/2023 08/02/2023 Το “ύστατο χαίρε” είπαν χθες κλήρος και λαός στον Πρωτοπρεσβύτερο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων π. Κωνσταντίνο Κάρμα, ο οποίος εξεδήμησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον εν Αμμάν Ιερό Ναό της Υπαπαντής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου με τη συμμετοχή όλου του κλήρου του Πατριαρχείου στην Ιορδανία και πλήθους λαού για...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 11:37

Ιορδανία: Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Κωνσταντίνου Κάρμα

Διαδώστε:
Ιορδανία: Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Κωνσταντίνου Κάρμα

Το “ύστατο χαίρε” είπαν χθες κλήρος και λαός στον Πρωτοπρεσβύτερο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων π. Κωνσταντίνο Κάρμα, ο οποίος εξεδήμησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον εν Αμμάν Ιερό Ναό της Υπαπαντής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου με τη συμμετοχή όλου του κλήρου του Πατριαρχείου στην Ιορδανία και πλήθους λαού για να τιμήσουν την προσφορά του στο ποίμνιο και τον Ιορδανικό λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων