05/05/2019 05/05/2019 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη εορτάστηκε σήμερα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων η Κυριακή του Θωμά. Χθες το απόγευμα τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου. Σήμερα του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος, ενώ έλαβαν μέρος πατέρες της Αγιοταφικής...
05 Μαΐου, 2019 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2019 - 12:17

Κυριακή του Θωμά στον Ναό της Αναστάσεως (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κυριακή του Θωμά στον Ναό της Αναστάσεως (ΦΩΤΟ)

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη εορτάστηκε σήμερα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων η Κυριακή του Θωμά. Χθες το απόγευμα τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καπιτωλιάδος κ. Ησυχίου. Σήμερα του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος, ενώ έλαβαν μέρος πατέρες της Αγιοταφικής αδελφότητας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων