16/03/2023 16/03/2023 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο γραφείο του, τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη κ. Ραφαήλ. Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο κ. Υφυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο Γ’, υπογραμμίζοντας το έντονο ενδιαφέρον...
16 Μαρτίου, 2023 - 7:53

Με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα συναντήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Διαδώστε:
Με τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα συναντήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο γραφείο του, τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη κ. Ραφαήλ.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ο κ. Υφυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τον Πατριάρχη κ.κ. Θεόφιλο Γ’, υπογραμμίζοντας το έντονο ενδιαφέρον της χώρας μας για την προστασία της παρουσίας και των δικαιωμάτων του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, καθώς και το θέμα της φετινής μεταφοράς και υποδοχής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, το Μεγάλο Σάββατο.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων