08/01/2020 08/01/2020 Ο επικεφαλής και υπάλληλοι της Ρωσικής ορθόδοξης Αποστολής συνεχάρησαν τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο με την εορτή των Χριστουγέννων. Στις 8 Ιανουαρίου του 2020, την ημέρα της εορτής της Συνόδου της Παναγίας στην Μεγάλη Αίθουσα του θρόνου στο Πατριαρχείο Ιερουσαλήμ έγινε η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη δεξίωση, χοροστατούντος του Πατριάρχη Ιερουσαλήμ. Στη δεξίωση παρεβρέθηκαν ο πρόξενος της Ελλάδος στην Ιερουσαλήμ...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 22:14

Μεγαλοπρεπής Εορτασμός των Χριστουγέννων στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Μεγαλοπρεπής Εορτασμός των Χριστουγέννων στα Ιεροσόλυμα
Ο επικεφαλής και υπάλληλοι της Ρωσικής ορθόδοξης Αποστολής συνεχάρησαν τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο με την εορτή των Χριστουγέννων.
Στις 8 Ιανουαρίου του 2020, την ημέρα της εορτής της Συνόδου της Παναγίας στην Μεγάλη Αίθουσα του θρόνου στο Πατριαρχείο Ιερουσαλήμ έγινε η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη δεξίωση, χοροστατούντος του Πατριάρχη Ιερουσαλήμ.
Στη δεξίωση παρεβρέθηκαν ο πρόξενος της Ελλάδος στην Ιερουσαλήμ Χρηστος Σοφιανόπουλος, Αρχιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ιερουσαλήμ, ιερείς της αδελφότητας του Πανάγιου Τάφου, πολλοί εκπρόσωποι των ελληνόφωνων και αραβόφωνων κοινοτήτων, προσκυνητές από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, την Ρουμανία, την Σερβία και άλλες χώρες.
Τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ιερουσαλήμ και τους προσκεκλημένους χαιρέτησε η χορωδία αποφοίτων των Θεολογικών Ακαδημιών της Μόσχας και του Κιέβου που έψαλλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων