03/01/2022 03/01/2022 Το Μνημόσυνο των Αγιοταφιτών Πατέρων, των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αοιδίμων Πατριαρχών, Αρχιερέων, Ιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων, Μοναχών και Μοναζουσών τελέσθηκε χθες Κυριακή, 20ή Δεκεμβρίου/2α Ιανουαρίου 2021, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, στο Καθολικό του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως, μετά τη Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος. Του Μνημοσύνου προεξήρχε ο Μακαριώτατος...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 14:26

Μνημόσυνο Αγιοταφιτών Πατέρων στον Ναό της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Αγιοταφιτών Πατέρων στον Ναό της Αναστάσεως

Το Μνημόσυνο των Αγιοταφιτών Πατέρων, των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αοιδίμων Πατριαρχών, Αρχιερέων, Ιερέων, Ιερομονάχων, Ιεροδιακόνων, Μοναχών και Μοναζουσών τελέσθηκε χθες Κυριακή, 20ή Δεκεμβρίου/2α Ιανουαρίου 2021, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, στο Καθολικό του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως, μετά τη Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.

Του Μνημοσύνου προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, κατελθών εκ της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος, συνιερουργούντων των Αρχιεπισκόπων και Ιερομονάχων και παρακολουθούντων μοναχών και λαϊκών παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευαγγέλου Βλιώρα.

Μετά την ανάγνωση του Μνημοσύνου μοιράστηκε η «μακαρία» στο Πατριαρχείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων