19/02/2023 19/02/2023 Το πρωί του Σαββάτου, 5 /18 Φεβρουαρίου 2023, μετά τη Θεία Λειτουργία επί του Φρικτού Γολγοθά, της οποίας προεξήρξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος, ετελέσθη το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου. Του Μνημοσύνου προεξήρξε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων Αρχιερέων και Ιερομονάχων της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος και...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 15:26

Μνημόσυνο Μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου στα Ιεροσόλυμα

Το πρωί του Σαββάτου, 5 /18 Φεβρουαρίου 2023, μετά τη Θεία Λειτουργία επί του Φρικτού Γολγοθά, της οποίας προεξήρξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος, ετελέσθη το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχου Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου.

Του Μνημοσύνου προεξήρξε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων Αρχιερέων και Ιερομονάχων της Αγιοταφιτικής Αδελφότητος και προσευχομένων υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού εν χώρα ζώντων, μοναχών, μοναζουσών και μελών της Εκκλησίας Ιεροσολύμων.

Αμέσως μετά την απόλυση του μνημοσύνου ανεπέμφθη η «μακαρία» εις την αίθουσαν του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων