25/10/2023 25/10/2023 Μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των κεκοιμημένων αδελφών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από το βομβαρδισμό της αραβόφωνης κοινότητας στη Γάζα, η οποία βρίσκεται δίπλα στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου η οποία και αυτή επλήγη από το χτύπημα, τελέστηκε στο Αμάν της Ιορδανίας προεξάρχοντας του Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου.  Τη ζωή τους έχασαν συνολικά...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 16:45

Μνημόσυνο στο Αμμάν για τα θύματα του χτυπήματος στη Μονή Αγίου Πορφυρίου Γάζας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στο Αμμάν για τα θύματα του χτυπήματος στη Μονή Αγίου Πορφυρίου Γάζας

Μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των κεκοιμημένων αδελφών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από το βομβαρδισμό της αραβόφωνης κοινότητας στη Γάζα, η οποία βρίσκεται δίπλα στη Μονή του Αγίου Πορφυρίου η οποία και αυτή επλήγη από το χτύπημα, τελέστηκε στο Αμάν της Ιορδανίας προεξάρχοντας του Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου

Τη ζωή τους έχασαν συνολικά 18 άνθρωποι από το χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου με την οδύνη να εκφράζεται από το σύνολο του χριστιανικού κόσμου που καλεί σε άμεση κατάπαυση του πυρός.

“Η ιερή γη, ειδικά η Παλαιστίνη και η Γάζα, υπόκειται στους πιο φρικτούς τύπους αδικίας και δολοφονιών, αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι προσευχές μας σήμερα είναι για τις ψυχές των μαρτύρων στην Παλαιστίνη και τη Γάζα. Προσευχόμαστε ο Θεός να παρηγορήσει τους συγγενείς τους και να τους δώσει υπομονή σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος κ. Χριστοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως τόνισε επίσης ότι η Εκκλησία στηρίζει τις προσπάθειες του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ για εξεύρεση λύσης σε διπλωματικό επίπεδο και την στήριξή του στον Παλαιστινιακό λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων