22/01/2022 22/01/2022 Το 40νθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κυρού Χριστοδούλου τελέσθηκε στον Φρικτό Γολγοθά, σήμερα Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022. Του Μνημοσύνου προηγήθηκε Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου π. Μακαρίου και του Πρεσβυτέρου π. Νεκταρίου, του Αρχιδιακόνου π. Μάρκου και του Ιεροδιακόνου π. Συμεών, ψάλλοντος του κ. Βασιλείου...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 16:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 18:07

Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Το 40νθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Αγιοταφίτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κυρού Χριστοδούλου τελέσθηκε στον Φρικτό Γολγοθά, σήμερα Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022.

Του Μνημοσύνου προηγήθηκε Θεία Λειτουργία, της οποίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου π. Μακαρίου και του Πρεσβυτέρου π. Νεκταρίου, του Αρχιδιακόνου π. Μάρκου και του Ιεροδιακόνου π. Συμεών, ψάλλοντος του κ. Βασιλείου Γκοτσοπούλου.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας άρχισε η τελετή του Μνημοσύνου, της οποίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνιερουργούντων Αυτώ Αρχιερέων και Ιερομονάχων Αρχιμανδριτών του Πατριαρχείου.

Απολυθέντος του Μνημοσύνου προσηνέχθη η «μακαρία» στο Πατριαρχείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων